logo_small.png
Start Om Fritz Trädgårdsanläggning AB Referenser Butiken Kontakt

Om Fritz Trädgårdsanläggning AB

Fritz trädgårdsanläggningAB har sitt huvudsäte på Donsö i Göteborgs södra skärgård. Vi startade 1995 som enskild firma och sedan 2003 drivs bolaget i aktiebolagsform.

Vi vänder oss till privatpersoner samt företag med våra tjänster; Trädgårdsanläggning, Skötsel, Beskärning, Gräs- och häckklippning. Vi ombesörjer sten och växtbeställningar till våra projekt samt övriga kunder i skärgården. Vi har egen båt och tar oss lätt till övriga öar i södra skärgården,båten har fast tilläggningsplats på Donsö .

Vi har blom & presentbutik på Donsö hamn,belägen vid Fiskvagnen på Donsö.

Vi har stort utbud av krukväxter samt snittblommor ,sorgebinderier,bröllopsbinderier,du som företagare kan också abonera på fräsch blommor och växter till ert kontor.

Oftast fina erbjudanden varje vecka i butiken,följ oss gärna på Facebook.Under 2015 bygger vi ut vår utegård med nytt sortiment krukor och växter,2016 bygger vi ett växthus på vår gård.

Fritz trädgårdsanläggning AB ägs av Robert Carlsson sedan maj 2017 och drivs av Lena Kjellberg o Håkan Backman,och övrig personal,vi hjälper kunder med deras önskemål eller kommer med egna förslag om deras trädgårdslösningar,ring eller maila så kommer vi gärna på ett hembesök för att diskutera dina behov på era trädgårdsproblem eller önskemål.

Sedan 2011 utför vi även skötsel och anläggningsuppdrag i Örgryte/Härlanda långedrag,Askim/Frölunda, vi välkomnar även andra områden i göteborgstrakten.

Du vet väl om att flera av våra tjänster är rot/rut -avdragsberättigade så som dränering samt återställning efter dränering, gräs&häckklippningar, trädgårdsstädning.

Tveka inte ta kontakt med oss nu för en lättare framtid.

1px.png

Fritz Trädgårdsanläggning AB

Donsö Hamnväg 10

430 82 DONSÖ